Hallo min ven ,Jesus kommer snart igen.

Et bønnesvar som jeg gerne vil dele med dig som læser min andagt i dag. ; De Sidste år i denne ” græskar tid ” har vi stået på vores tildelte plads , midt i gågaden, nedenfor den store Skt. Nikolaj kirke, og evangeliseret med sang og ud deling af Guds ord i bøger og blade. Lige bag os var der en grim udstilling af død og kirkegårds stemning. Tilsat dystre figurer.

I år var den grimme udstilling om byttet med kirkens egen udsmykning. Gravstene der mindes dem som er gået bort, med en strofe af de kendte salmer og sange , som jeg bruger at synge på gaden. Så som ” tider skal komme, tider skal hen rulle…..” og ” når engang , på Herrens bud, vort timeglas udrinder…”Og mange flere, samt Skrift steder fra bibelen ….. Jeg blev så glad og overrasket, og takker Gud fordi Han hører bøn.

Ofte har vi proklameret Guds herredømme på den firkant, som vi er bevilliget af kommunen. Vi står der hver mandag, og er Det glade bud, en hilsen fra vor Gud. Julehjertebyen er blevet forvist, pga frednings nævnet. De lukkede mig mfl., ned, for at forkynde evangeliet i kirken. Det er en alvorlig sag, tænkte jeg.

Gud er Gud, og Han vil at vi skal gå ud og forkynde evangeliet med tro håb og kærlighed til vores lille by. Han ser efter nogen som vil stille sig i gabet for Hans åsyn, lige her hvor du og jeg bor. Lad os stå op for Ham. Om end det er med bævende hjerte, og vi endda stammer, som Moses vist gjorde. Men Gud gav ham Josua til at hjælpe ham. Han vil også sende en til dig , som kan det du ikke kan.

Hallo min ven, Jesus kommer snart igen.
(Har du tid, så kog lidt græskar suppe og del det ud , til nogen du møder på
din vej) .
Kom og bed sammen på Lykkeskær-bedehus. Det er åben 24/7.