Bliv medlem formular:

Vi har lavet en skabelon på hjemmesiden, for at gøre det så nemt som muligt at melde sig ind. Udfyld den og betal efterfølgende via bank eller via mobilepay. Når du har udfyldt denne medlemskabs formular, behøver du kun at opgive dit fulde navn, når du betaler de 50 kr. (Dit medlemskab bliver først gyldigt, når du har betalt de 50 kr.)

Bemærk: Du kan kun sætte kryds et sted 🙂

Hvorfor skal jeg blive medlem?

Der er findes mange forskellige måder, hvorved du kan stå sammen med Lykkeskær Bedehus og velsigne stedet, så det må blive til endnu større velsignelse for Danmark. Du kan fx bede for stedet, deltage i arrangementer på stedet, tale godt om stedet, støtte stedet økonomisk og meget mere. Men en af de måder, som velsigner Lykkeskær Bedehus allermest i forhold til, hvor lidt det koster den enkelte, er netop at blive medlem.

Medlemskab af Lykkeskær Bedehus koster kun 50 kr. om året pr. person.

Der er nogle meget vægtige grunde til, at Lykkeskær Bedehus har brug for et minimum af 300 medlemmer hvert år. De 300 medlemmer sikrer, at vi kan opretholde vores ret til at give fradrag til dem, der støtter os. Samtidigt gør disse 300 medlemmer det muligt for Lykkeskær Bedehus at søge om støtte fra kulturstyrelsen – hvilket har medført en del støtte til os igennem årene. Derudover har antallet af medlemmer også betydning for, hvor meget moms refusion, vi kan få.

Så hvis du ønsker at velsigne og støtte Lykkeskær Bedehus, kan du allerede nu blive medlem.

Medlemsgebyr kan indbetales på flere måder.

Man kan indbetale via vores bank som er:

Spar Nord, Reg. 9277 konto 4582 296 303 og her skrives medlemsgebyr.

Eller man kan indbetale via Mobile Pay på telefon 41729.
Mobilepay nummeret er forbundet med bevægelsen bag Lykkeskær Bedehus, som hedder Foreningen vægterne. 

Husk at skrive: Navn, adresse og E-mail adresse, som myndighederne kræver, vi skal registrere.

Bemærk dog dette: Dit medlemskab skal fornyes hvert år ved en medlemsindbetaling på 50 kr. Derfor anbefaler vi, at man får sin bank til at lave en årlig overførsel på 50 kr. til Lykkeskær Bedehus med teksten “medlemsgebyr”, så dit medlemskab kan blive fornyet automatisk.

Få en helt fantastisk bog GRATIS

I år har vi et ekstra godt tilbud for vores medlemmer; både for dem, der allerede er medlemmer og for dem, der melder sig ind i løbet af året. Vi vil give jer bogen “Guds nøgler til vækkelse”, som vores formand, Peter Tinggaard, har fået oversat fra engelsk og udgivet.  Det eneste, der kræves af dig, er at du bliver medlem (hvilket koster 50 kr.), og at du selv besøger vores bedehus for at hente bogen, da vi ikke vil sende bogen til nogen. Hør blot, hvad en af vores medlemmer skrev om denne bog: “Bortset fra Apostlenes Gerninger, er det nok det bedste, jeg har læst om vækkelse.” Bogen koster almindeligvis 100 kr. fra Peter Tinggaards hjemmeside, men nu kan du altså få den for 50 kr. og samtidigt velsigne Lykkeskær Bedehus med dit medlemskab. 

Via dette link kan du læse mere om bogen: HER