En retfærdigs bøn formår meget. Stærk som den er.

Jakobs brev kap. 5.

Efter et skønt bestyrelsesmøde på LB , fik jeg et billede da vi bad sammen.

Jeg så en rum raket som var ved at tænde af, fra en rumstation.

Det er et billede på bøn, tænkte jeg, og delte det. Så store kræfter i bevægelse , for at komme langt ud i rummet. Astronauter , som sætter sit liv på spil, som gennemtænker denne tur i år inden det sker. De er så grebet af denne ekspedition, at de ikke kan lade være med det. Det er SÅ vildt , det de gør. Men som regl , så går det jo godt. Sikkerheden må være i top, og det koster mange penge , som kunne have været brugt til noget helt andet, kan vi måske tænke. ….

Lykkeskær bedehus er også tænkt på i mange år inden det blev til noget. En kvinde i Norge fik billedet af det sted, som i dag er vores bedehus. Mange har invisteret i bedehuset og oplevet helbredelse til ånd sjæl og legeme. Og nogen oplevede farlige ting på stedet, og flygtede væk. Der var noget galt med ”maskineriet”, og det måtte repareres og sættes i stand igen.

Vi bruger mange timer og penge på stedet på forskellige områder, fordi vi tror på det gavner os og vort land. Og allermest fordi vores Herre og mester har kaldt de helliges fællesskab , til at være et bedehus.

Hvis mit folk som mit navn er nævnet over, omvender sig og bekender sine synder , så vil Gud helbrede vort land. Det hører vi igen og igen.

Vi er med i en rekrutering af frelse for vort land. Vi må give vort liv og vore midler til at det må lykkes.

Sidste gang havde vi temaet; At leve Gud nær er min lykke”

Dette er hemmeligheden for at den retfærdiges bøn kan udrette meget.

Ha` en go uge derude.

Vi ses på torsdag d. 2-4 dec.