Et væsentligt element i vores vision for Lykkeskær Bedehus er den daglige og vedvarende bøn. Ligesom det også står i vores vision: Vi tror, at bøn og overgivelse til Gud baner vejen for åbenbaring, der igen medfører kreativitet og nytænkning. Bl.a. derfor drømmer vi om at styrke bønnen, således at vi efterhånden har bøn alle ugens dage hele døgnet – 24/7.

Igennem de sidste par år, hvor vi har kæmpet for at få flere medarbejdere til stedet, og hvor det primært har været i forbindelse med vores forskellige stævner, at der har været folk, der kom sammen for at bede, har vi som bedehus mistet noget af det vigtigste, vi er kaldet til at gøre. Vi har mistet den daglige, vedvarende bøn. 

Dette blev meget levende for stedets bestyrelse, da vi mødtes til bøn en dag i september 2022 – på et tidspunkt, hvor der var nogle alvorlige og faretruende udfordringer, som gjorde det tydeligt, at vi virkelig havde (og har) brug for Guds hjælp. Mens vi søgte Gud i bøn og lyttede til ham, oplevede vi, at Gud begyndte at tale om den daglige, vedvarende bøn. Han ønskede med andre ord, at dette skulle være vores primære fokus for den kommende tid. At der igen skulle samles folk dag efter dag på Lykkeskær Bedehus for at bede for Danmark og nationerne. 

Alt dette blev delt ved vores bøn og delvis faste stævne i september 2022, og det medførte efter yderligere bøn og refleksion, at vi satte os et mål – med start fra november stævnet (3 – 5 nov). Sammen med vores bagland ville vi gå efter, at der fra d. 3. nov. skulle være daglig bøn på stedet. Derfor har vi også klargjort kalenderen nederst på siden, hvor man kan se, hvilke dage der allerede er snuppet. Dette vil medføre to tydelige gevinster. 1) Andre forbedere vil kunne se, hvornår der er forbedere samlet til bøn på LB, så de kan komme og bede sammen med dem. 2) De vil også kunne se, hvilke dage der ikke er nogen, som har meldt sig til at bede (dvs. på de dage, hvor teksten “daglig bøn – åben samling fra kl. 10” ikke står).

Vi drømmer om, at mange forbedere vil gøre brug af dette, så de både opsøger stedet på de dage, hvor der er bøn, samt målrettet går efter at melde sig til de dage, hvor der ikke er andre, der har meldt sig. Vi ved dog, at det ikke er en opgave, som kan løses af nogle få stykker. Hvis vi skal lykkes i at have daglig, vedvarende bøn dag efter dag efter dag, vil det kræve, at vi er mange, der står sammen i bøn. Hver enkelt forbeder må overveje: Hvad kan jeg give på dette område? Hvilke dage skal jeg melde mig til? Og i forlængelse af dette: Er der andre forbedere, som jeg har lyst til at stå sammen med, så vi finder nogle dage, hvor vi kan mødes på stedet og bede sammen. (Det kunne også være et ægtepar, eller en cellegruppe, osv.)

Vi håber også, at denne flamme med vedvarende bøn må sprede sig, så mange forbedere, der ikke tidligere har været på stedet, må høre om stedet og koble sig på. 

Pris for overnatning:

Selv om stedets økonomi er presset og det umiddelbart ville være oplagt, at vi afkrævede betaling af alle, som vælger at overnatte på stedet for at give sig til bønnen, har vi som bestyrelse valgt en anden vej. Enhver, som giver mindst 4 timer til stedet pr. dag (enten i form af bøn på stedet eller ved at hjælpe med praktisk arbejde), vil blive regnet som midlertidig medarbejder og vil derfor få lov til at overnatte gratis. Dette kan man gøre i max 2 nætter, hvorefter der skal betales for alle følgende overnatninger. Men man er selvfølgelig fortsat velkommen til at give en gave til stedet :-). Hvis ikke man ønsker at forpligte sig på mindst 4 timers bøn/lovsang/praktisk arbejde, er prisen for overnatning blot 125 kr. pr. nat (og det er billigt). 

De dage, hvor der ikke er stævne på stedet, vil man selv skulle sørge for sin mad. Lykkeskær Bedehus vil altså ikke sørge for noget mad. 

Kalender med daglig bøn og stævne indskrevet: 

Vi har klargjort en kalender, som vi opdatere løbende, så alle kan se, hvornår der afholdes daglig bøn på stedet. Vi håber med tiden, at alle dage må blive fyldt ud, og vi arbejder derfor målrettet frem mod dette. Vi håber, at du vil være med og du vil hjælpe os. Både med selv at bede på stedet og med at fortælle andre om det og hjælpe andre til at finde vejen ned til Lykkeskær Bedehus. 

Hvis du vil melde dig til at stå for bønnen en dag (med samling fra kl. 10), eller hvis du vil give et par dage til at bede for Danmark og verden på bedehuset, kan du kontakte stedet. Se kontakt info HER