Corona og synd er smittefarlig.

Synd er usynligt, men det er i luften. Vi lever i et åndeligt mørke og vi kan smittes af ting som vi ikke er klar over. Det vi ser og hører påvirkes vi af. Om vi vil det eller ej, uanset hvor vi er , da er der smittefare.

Corona smitter ved hoste og ved berøring. Hvis en syg har hostet, er der i luften bakterier de næste 15 min. Og inden for 12 dage vil sygdommen bryde ud, hvis jeg er smittet uden at vide det.

Vi ved alle i verden lige nu at smitten er nogen steder. Og vi ved også at den ikke er opdaget alle steder, fordi der går en tid inden det bryder ud. Vi bruger nu hyppigere håndsprit, og vi frarådes at give kram og berøring til hinanden uden for vores dør. Derved kan vi måske gardere os.

Synden bor i verden og den inficerer os mennesker. Den er usynlig og synlig. Den usynlige er den farligste. Hvordan garderer jeg mig imod den??

Ved at kende mit lønkammer, ved at indtage modgift som er bibelens ord. Ved at tilbede Gud i ord og handling. Jesu blod sætter fri. At leve med en god samvittighed er helse for hele mennesket, og at leve Gud nær er min lykke.

Vi kan hver dag dække os under Jesu blod, læse Hans ord og handle på det. Vi skal ikke frygte, vi er Hans elskede børn. Vi skal adlyde vores øvrighed og så vandre med vores gode hyrde.

Idag var vi på gaden og vi delte invitationer ud til Nikolaj cafeen og få kaffe og EN SNAK OM LIVET. Et godt tilbud midt i en ”syg tid”.

Smit” med det gode budskab, Om end der går lang tid, skal det nok bryde ud…..

Ha en god uge derude.