Mon Gud har sagt?

Efter skønne 4 dage i Hjørring hos en ven af Lykkeskær bedehus, kommer jeg hjem med opladede batterier.

Jeg var bla. med på bede møde i centerkirken to dage, og på hjemmebesøg med min guitar i 2 hjem.

Præsten gentog flere gange at verden lever på en løgn. Det er da frygtelig, men vi ved det godt , at slangen allerede i begyndelsen satte spørgsmål ved Guds ide, om ikke at røre ved et, af mange træer i haven . Men slangen formåede at sætte tvivl i Eva og , hun smittede sin mand hermed også. Frygteligt at vi sådan kan smitte hinanden med tvivl og ulydighed.

Ud af dette ene fejltrin kom der en stor konsekvens. De blev smidt ud af paradisets have og sat på hårdt arbejde. Og sådan er det stadigt. Vi er alle på hårdt arbejde i denne verden åndelig og timelig og sjæleligt. Mennesker kæmper hver dag imellem at vælge godt eller ondt. Vi lytter til verdens røster, til kirkens røst . Bibelens røst og fra vore venner osv. Hverdag må vi vælge velsignelsen eller forbandelsen.

Satan er en løgner. Og mange lytter til hans tvivl om , det virkelig er Gud der har ret, eller om vi bare skal gøre hvad vi har lyst til og hvad vi lige føler for i dag. Det er godt nok et farligt spil .

Satan er en løgner, en splitter, en lysende engel som ofte kan se meget uskyldig ud.  

I GT læser vi skiftevis om en konge der adlød Gud , og folket havde det godt. Og en konge som adlød folket og ikke satte Guds befaling først. Så gik det ikke godt.

Vælg i dag hvem du vil tjene. Gud eller fanden, sandheden eller løgnen?

Alt sammenfattes i dette ene at elske Gud og din næste som sig selv, så skal det gå dig godt, og

dette vil ofte betyde at jeg skal sætte mig selv til side, og det må vi have Guds hjælp til.

Vi kan bede dette i fadervor;

…komme dit rige og ske din vilje. Led os ikke i fristelse, men fri os fra det onde. For dit er riget(ikke mit) men dit , vor far i himlen. Magten og æren i evighed. Amen.

Ha en god uge derude.

Vi ses snart på Lykkeskær bedehus OBS Fredag d. 5/11-Søndag d. 7.11