Lyde og tro, der Guds hvede skal gro.
Bære hundred fold frugter når vi lyde og tro.

At adlyde er ikke noget vores egoistiske menneske synes om. Vi vil helst selv bestemme og ikke adlyde nogen. I hvert fald må det være en meget stor autoritet, hvis vi vil adlyde og underordne os.

Lyde og tro, der Guds hvede skal gro….

Det er en gammel sang som jeg lærte i min barndom.

I øjeblikket er der hvedemarker, som snart kan blive høstet.

I Bibelen står der om; at høsten er stor, men arbejderne er få. Dette kan godt ses, også her hvor jeg arbejder. Men der står at vi må bede høstens herre om at sende flere arbejdere ud. Og det var det, der bla skete for nogen tid siden.PH-Outreach-teamet blev bedt om at være med til at hjælpe i Rudkøbing. Vi kom til en meget åben kirke, hvor præsten havde placeret sig med sin Campingvogn på det gønne græs udenfor kirkebygningen. Her var der aflapppet og skønt at være. For enden af Rinvejen, meget trafik pga Langelandsfestival, men hyggeligt.

Lyde og tro. Det er mange praktiske ting.

Da vi var samlet til bøn , så jeg for mig en grøn park. Det var der vi skulle gå hen og tale med folk. Det smådryppede lidt, men vi afprøvede tilskyndelsen. Her kom bla. en ung mand med sin hund, som gerne ville snakke med sådan en Mutti som mig i næsten en time. Mine venner kom også , og vi afsluttede med at bede for ham , at hans lillebitte tro måtte vokse. Halleluja.

Altså var det den højeste der havde bedt os om at komme. Og vi valgte at adlyde…Sikken et held.

Kast dit brød på vandet, om end der går lang tid, skal du finde det igen.

En sår , en vander, men Gud giver væksten.

Ha en go uge derude.

Håber vi ses til sommerstævne på PH d. 1-4. august.