I min nød vendte jeg mig til dig Herre…….

Jonas havde eet kald til at gå med budskabet om omvendelse . Men det havde Jonas ikke lys til , så han flygtede væk fra det kald. Resultatet blev store problemer , samt andre blev også involveret. Men Jonas gik til bekendelse om at han var på vej væk fra sin Gud. Han havde dårlig samvittighed. Han tog sin straf og lod sig kaste over bord, for at redde besætningen på en båd.

Når vi bekender vores synder, så er han trofast og tilgiver os.

Mennesker som henvendte sig til Jesus og blev læst af Ham, blev mødt med tilgivelse, og med besked om at holde op med at synde. Kan vi det ? Ja vi kan arbejde på at slutte med at gå den forkerte vej. Vende sig om til Guds ledelse i vores liv, i stedet for vores egen ledelse.

Jonas tog ”skraldet ”, kan VI GODT SIGE ……DET VAR LIV ELLER DØD. Hvor langt skal vi ud inden vi går til bekendelse om at vi flygter væk fra Gud???? Jonas var ved at tage andre med i en drukne død. Hvad gør du og jeg?
Taar vi andre med i en drukne u lykke ved vores liv, eller bekender vi vores synd og vender om.?? Når vi vandrer i lyset , så har vi fællesskab med hinanden og jesu guds søns blod renser os fra alt synd.
Amen.
Ha en god omvendelses uge derude.
Mvh Birgitte Nissen