Andagt uge 2

Vær velkommen Herrens år og velkommen her hid ….julenat , da vor Herre blev fød , da tændte sig lyset i mørkets skød……Velkommen nytår og velkommen her.

Denne jul oplevede jeg personligt et mørkets skød. Jeg oplevede at sorgen overmandede mig , da jeg stod og rørte rundt i gryderne på komfuret. Jeg græd og hulkede over nogle ting i min familie….

Meget upassende at græde ned i sovsen juleaften.

Men dette var i hvert fald ikke min egen ide, at græde en aften hvor alle bare skulle være glade og så ellers fortrænge det som er smerteligt i familien.

Helligånden kommer os til hjælp i vores magtesløshed, for vi ved ikke, hvordan vi bedst kan bede til Gud. Men så træder ånden til og beder med dybe suk, som ikke kan udtrykkes i ord. Gud kender det inderste i hjertet og ved hvad Helligånden har i tanke, for ånden beder inderligt på vores vegne og efter Guds vilje. Og vi ved at Gud kan få det bedste ud af alting, når det gælder dem der elsker Ham. Romerbrevet 8, vers 26-38.

Når vores ord slipper op kommer ånden os til hjælp, og jeg måtte takke Gud fordi Han kom til orde uden ord, men blot i sukke og gråd. Det taler mere end ord. At få lov at give slip på det som er for tungt at bære, blev for mig en kæmpe julegave dette år. En uge senere kom der et bønnesvar. Halleluja. Og endnu et bønnesvar i familien er der kommet her den sidste uge.

Jeg har dette år sagt ja tak til tårer og smerte , hvis det, er det der skal til for omvendelser i vores familie. Hellere det, end at nogen af os skal gå fortabt.

Vær vel kommen Herrens år og velkommen her hid.
Mvh  Birgitte Nissen