Sandhed og nåde går hånd i hånd

Og Ordet blev kød og tog bolig iblandt os, og vi så Hans herlighed, en herlighed som den Enbårne har den fra Faderen: fuld af nåde og sandhed…. Loven blev givet ved Moses, nåden og sandheden kom ved Jesus Kristus”

Der er kun en uges tid til at julen fejres og der synges om barnet i krybben, engle og fred på jord…. Freden, som er i mennesker, der har hans velbehag.

Loven beskriver, hvordan tingene bør være og sandheden er, at tingene ikke altid er, som de bør være. Men Jesus kom for at opsøge og frelse de fortabte – og nåden rækker til alle slags dage. Den er ny hver morgen, den er ikke til ende og ikke brugt op.

Det første jeg oplevede, da jeg tog imod Jesus som min Frelser, var en vældig fred og glæde. En glæde som ikke bundede i noget materielt, men i at jeg havde fundet ind i Faderens favn.

Det er en svimlende tanke at der er nåde nok for dig og mig, fordi Jesus kom og sejrede over al fjendens magt. Deri ligger den virkelige juleglæde.

Lad dit hjerte fyldes af Helligånden, lad den nye sang flyde fra dine læber i lovprisning og tilbedelse. Det er et valg at begynde at lovprise og Helligånden vil minde dig om hvad, du har at takke og prise for.

DU vil gå med et forvandlet sind ud at møde mennesker og du vil være et kildevæld til tørstende mennesker omkring dig. ”Her i vil I møde trængsler, men vær ved godt mod: Jeg har overvundet verden.” og Glæden i Herren er vores styrke Joh. 16:33 og Neh.8:10)

Mvh Lis Christensen