O kristelighed , du skænker mit hjerte hvad verden ej ved. ….

I dag var jeg på gaden som vanligt i min egen by i aabenraa. Jeg stod alene og sang. Godt opvarmet fra min outreach weekend i Frederiksværk. Jeg kunne bare mærke at jeg var opvarmet og i et ”flow” af lidt ekstra frimodighed. Det var så godt at opdage at jeg var tændt af at have sunget ude på gaden 3 x 2 timer i Frederiksværk. Altså træne min outreach muskel sammen med menigheden i denne by.

En håndfuld mennesker gik vi op og ned af gaden og sang og vidnede i det skønneste sommervejr. En ældre mand med kunstig hofte fulgte os med sin rollator ,og takkede så inderligt, at vi ville gå ud og forkynde evangeliet i sin by. Folk stod på altanen og filmede os, og den ældre mand sagde ofte HALLELUJA NÅR vi havde sunget. Han kom oprindeligt fra Californien. Ja man aner ikke hvem der stiller op , når man kommer til en fremmed by. Det er ofte meget overraskende. Men jeg elsker det.

O kristelighed, du skænker mit hjerte hvad verden ej ved…….
Ja missionsbefalingen har alle de kristne fået overleveret i missions befalingen. Jesu disciple har fået befalingen…..
…..Du skænker mit hjerte hvad verden ej ved….. Heller ikke jeg ved hvad jeg får skænket. Men i dag blev jeg klar over at jeg havde trænet min frimodighed derude. Halleluja.

Jeg er taknemmelig over at kunne være med sammen med andre disciple fra Lykkeskær bede hus, som vil gå en tur med Korsets evangelium.

Velkommen til sommerstævnet den kommende weekend , hvor vi også vil gå ud fredag og lørdag, og synge Gospel og dele vores vidnesbyrd.

Ha en god uge derude.
Birgitte Nissen