Info om kommende stævner:

Du kan finde datoerne for de næste stævner på vores kalenderside. HER.

 

Hvad er et bøn – og delvis fastestævne?

Som udgangspunkt forsøger vi på Lykkeskær Bedehus at samle landets forbedere til bøn – og delvis faste ca. en gang om måneden (bortset fra sommerferien, hvor vi kun har vores sommerstævne). Disse bøn – og delvis fastestævner er noget af det bedste, som Lykkeskær Bedehus har at tilbyde. For her er det bønnen og Åndens ledelse, som virkelig får plads til at fylde det ene møde efter det andet. Det sker nogle gange, at vi inviterer tjenester til at medvirke, både med undervisning og med lovsang, men i modsætning til vores andre stævner, går vi målrettet efter, at hverken talerne eller enkelte tjenester må fylde så meget, at de fylder det meste. For hvis en person eller nogle få mennesker fylder det meste, så bliver der ikke plads til alle de andre.

Når man ser ud over kirkelandskabet i Danmark, kan man finde utallige kirker og fællesskaber, hvor lovsangen og forkyndelsen er god og salvet. Dette glæder vi os over! Men der er fortsat brug for bedehuse som vores, hvor der ikke er en masse forskellige aktiviteter, der skal holdes i gang, så vi i stedet kan give langt mere plads til bønnen. Som ledelse har vi forpligtet os på, at bønnen skal fastholdes som det primære på Lykkeskær Bedehus. Vi vil give Ånden tid og plads til at forme vores samlinger, således at hele legemet / de forskellige nådegaver har mulighed for at komme i funktion. For vi tror, at det er det, som hele tiden har været Guds formål med legemet, når vi kommer sammen. Gud vil bruge os alle sammen! Det er sammen med alle de hellige, at vi kommer til at erfare højden og dybden og længden og bredden af Guds kærlighed (jf. Ef 3,18-19). Billedlig talt har vi hver især en puslespilsbrik i hånden, og det er først, når alle lægger deres brikker, at vi får det fulde billede af Gud.

Hør f. eks. hvad Paulus forestillede sig, når legemet kom sammen til gudstjeneste i 1 Kor 14,26: Hvad da, brødre? Når I kommer sammen, har den ene en salme, en anden en belæring, én har en åbenbaring, én har tungetale, en anden har tolkningen. Alting skal være til opbyggelse.” Med andre ord: Når vi kommer sammen, har alle noget at bidrage med …

 

Simpel mad og særlig pris

Ved vores bøn –  og delvis fastestævner består morgenmaden af brød med smør og marmelade, youghurt, cornflakes og havregryn. Frokosten af brød med smør og marmelade, samt frugt. Aftensmaden af suppe uden kød, samt brød.

Dette giver både en del mindre arbejde i køkkenet, og nogle mindre priser for maden.

Ved bøn – og delvis fastestævnerne, er den samlede pris for mad til hele stævnet 180 kr., eller 30 kr. pr. måltid, hvis man ikke er med på hele stævnet. Altså kan man deltage i to døgns bønnestævne med to overnatninger plus mad for kun 380 kr. Bøn –  og delvis fastestævnerne er fra fredag aften kl. 18 til spisning til søndag middag efter frokost.