Det glæder os, at du vil vide mere om vores bønnehus!

Her på denne side vil du altid kunne læse en masse om Lykkeskær Bedehus; både om stedets historie og dets vision, om vores hjerte for Danmark og for Israel. Samtidigt har vi fyldt hjemmesiden op med en masse inspiration og liv i form af artikler, videoer, andagter, vidnesbyrd og meget mere. Til sidst, men ikke mindst, vil du på denne side kunne finde info om de arrangementer og stævner, som afholdes af os.

Citat af Watchman Nee: “Når vi beder, lægger vi billedlig talt togspor, hvorpå Guds kraft kan nå frem til verden. For hans kraft er som et mægtigt lokomotiv med en uimodståelig kraft, der dog afventer de togspor, som vores bønner lægger.”

Vi tror, at Lykkeskær Bedehus er kaldet til at lægge en lang række togspor ved vores bønner. Vi kalder frem togspor for Guds kraft, der når ud til hver en afkrog af Danmark, så Gudsriget kan bryde igennem overalt. Men vi vil også lægge Helligåndsinspirerede togspor i andre nationer og særligt i Israel. Og vi håber, at du vil stå sammen med os i at lægge disse togspor, så alle himlens grænseløse ressourcer og løsninger må blive frigivet til de behov og kriser, vi ser omkring os. Du kan selvfølgelig godt lægge dine egne togspor derhjemme, men der er en helt anden kraft tilstede, når forbedere samles og står sammen om at lægge de togspor, som Ånden leder os til at lægge.

Lykkeskær Bedehus er først og fremmest et bønnehus, og derfor ønsker vi, at det skal være bønnen, som er vores primære ressource. Så selv om vi også samler mennesker til stævner med god og sund undervisning og selv om vi både udsender andagter og anden inspiration fra stedet, så er det bønnen, der er det vigtigste for os. Det er bønnen, som giver kraft og liv til alt det andet, vi laver. Men det er også bønnen, som dybest set er det mest spændende. Det har vi erfaret gang efter gang på det sidste. Det er de møder, hvor vi ikke har andet på programmet end bøn og lovsang, som har været de mest fantastiske møder i løbet af det sidste år.