Se jeg står for døren og banker, …

om nogen hører min røst og åbner døren , da vil jeg gå ind til Ham og holde nadver med Ham , og han med mig.

I dag var det sidste udkald til at omdele min julehilsen til mine naboer , i form af en jule avis fra udfordring. Jeg har haft det så svært med at få de sidste delt ud af de ca. 25 aviser jeg havde.

Men i dag i regn vejr , tog jeg undtagelsesvis bilen, og kørte rundt fra dør til dør, og ringede på og fik lv lige at snakke med dem . Nogle blev meget overraskede og glade for at jeg kom personlig og afleverede min lille hilsen til dem. På hver avis havde jeg blot skrevet god jul og godt nytår og tak for godt naboskab , og så mit navn.  

At banke på en dør kan være lidt spændende, for hvem vil lukke op, hvem har tid, hvem er hjemme, forstyrrer jeg, hvad vil de sige, vil de tage imod min hilsen. Hvad har de gang i , derinde osv. Mens jeg ventede uden for dørene stod jeg og bad i mit indre for mine naboer.

Jesus står også og banker for vores dør i dag. Og hvis vi lukker op , så vil Han komme ind og holde nadver med os.

At holde nadver gør vi for at mindes det ,som Jesus har gjort for os. Han blev brudt for os , og ved Hans sår fik vi lægedom. Os til fred kom straf over Ham.

Lad os tage mod til at lukke op for Ham som vil tilgive vores skyld og skam, og lad os gå glade og styrket ude i det nye år og banke på hjerte døre, og fortælle at der er en som har tilgivet os, nemlig vores far i himlen. Derfor at kan vi ånde frit, og gå hver til sit og stole på Guds nåde.

Velsignet nytår og Tak for året der gik, til jer alle på Pottemagerens hus. Det har været en fornøjelse.