Opmuntringer fra Bibelen i det nye år:

Giv ikke op….
Vær udholdende i bønnen…..
Når I gør det rette så skal I ikke blive trætte…..
Bedre en dag i Guds nærvær , end 1000 ellers….
…Se frem til lønnen….
Salig den mand som ikke lytter til Gudløses råd…
Abraham troede Gud ,og det blev regnet ham til retfærdighed….
Efter den store fiskefangst, forlod Peter alt, og fulgte Jesus….
Noa byggede og byggede …. en ark…Og han frelste sig selv og sin familie….

Vi kunne blive ved med at finde ”hold-ud-steder ” i bibelen….Altså nogen som har gået vejen før os. Nogen som kæmpede på trods af besværlighed , hån og spot og misforståelse fra mennesker omkring sig.

Når jeg skal lære noget må jeg se på andre hvordan de fanger det an . Så må jeg se om det nu holder det de taler om , når prøvelserne kommer.

I går besøgte jeg en veninde på kræftafdelingen. Hun havde 9 kemo-kure tilbage. Og vi sad og talte om livet i vores familie og i kirken. Det som jeg lagde mærke til , er at hun bærer en ro og tillid til Gud igennem den dødelige sygdom, som har ramt hende. Jeg tænker; at det må være Gudgiven. Hun stoler på Gud, midt i det dødsdømte. Hun tror på at hun kommer igennem det med livet i behold. Dette er et stort vidnesbyrd for mig. Dette er at afprøve sin tro.

Og jeg og min mand prøver at stå ved siden af denne familie , så godt vi kan.

Gud kalder os nemlig til at være lemmer på Hans legeme. Når et lem lider , siger Paulus, så lider alle de andre også. Altså står vi ikke alene , når vi er den mand som ikke lytter til de gudløses råd, men som er plantet ved bække og bærer sin frugt til rette tid.

Derfor Hold ud, og bliv ikke træt. Vi ser frem til lønnen. Vi ser frem til den uvisnelige sejrskrans også i det nye år.

Ha en god uge derude.