Rejs dig og bliv lys.

I denne tid oplever vi i vores bedegruppe at blive mindet om , ikke at være feje, og tie når vi burde tale.

At frygte en fjende, at gå uden om noget, som man burde tale, handle ind i. Vi er jordens salt og hvis saltet mister sin kraft hvad så? Så tager råddenskaben endnu mere til . Salt forhindrer forrådnelse. Dog må man bruge salt i små doser, ellers kan man dø af det. Vi må som Jesus disciple dosere i passende mængde. Og huske at gøre det i kærlighed. Den som elsker sin søn tugter ham. Så kærligheden tugter altså.

I klagesangen står der i kap 2 v. 14: Ordene I hørte fra jeres såkaldte profeter, var falske. Hvis de havde påtalt jeres synd i stedet for at lyve, havde I måske kunnet undgå denne frygtelige skæbne. ( det var en besked til Israels folk, men det er Guds tale til enhver).

I Danmark er vi blevet meget berøringsangste. Vi passer os selv, og bestemmer selv hvad vi vælger. Dette er dog en stor vildfarelse, når vi i sangen synger ;….End er der en Gud foroven , som råder for Danmarks sag”.

I 5. mosebog kap. 28 står der; At dersom du adlyder Herren din Gud, så skal alle disse velsignelser nå dig. På marken og i byen. Mange børn, en stor høst, Han vil åbne himmelens sluser og velsigne jer i alt. Hvem ønsker ikke det?

Min far lærte os børn om Guds lov , både når vi gik ind og når vi gik ud. Ja som et bånd om vores hånd, så undervistes vi af vores forældre og bedste forældre. Nu er jeg selv blevet bedste forældre, og jeg vil gerne opdrage dem i den kristne livs førelse, fordi jeg ikke ønsker dem en frygtelig skæbne. Vær ikke fej, men rejs dig og bliv lys.

Ha en god uge derude.
Birgitte Nissen