Næste stævne:
Bøn – og delvis fastestævne
Torsdag d. 2. december til lørdag d. 4. december
Tema for stævnet: Israel
Ved vores sidste stævne satte vi fokus på emnet Lykke, så vi kunne få en større indsigt og åbenbaring i, hvad vores nye navn rummer, så vi kan bede om og arbejde frem imod, at dette skal kendetegne stedet. Et sted med lykke, som også spreder lykke til hele landet.
Men vi valgte samtidigt, at vi ville sætte fokus på ISRAEL ved det kommende stævne, fordi vi ikke vil miste det hjerte for Israel, som har kendetegnet vores bedehus helt fra begyndelsen. Vi skal bl.a. have spændende og udfordrende undervisning om Israel, samt en masse inspirerende tanker og input … krydret med lovsang og bøn.
Program:
Torsdag d. 2/12.
kl. 18.00 Aftensmad.
kl. 19.30 Åbningsmøde: Bøn, lovsang og Åndens ledelse.
Lis Christensen åbner stævnet med et møde,
hvor temaet for dette stævne præsenteres – “ISRAEL”
Fredag d. 3/12.
kl. 8.00 Morgenmad
kl. 9:00-9:30 Samling med 30 min. tungetale.
kl. 10.00 Morgenmøde: Anne Manning-Pedersen taler om
”Hvad tænker Gud om Israel – del 1”
kl. 12.00 Frokost
kl. 13.00 Outreach.
kl. 15.30 Eftermiddagsmøde: Bøn, lovsang og Åndens ledelse.
Under ledelse af Anne-Birthe og Bjørn Matthes
kl. 18.00 Aftensmad
kl. 19.30 Aftensmøde: Bøn, lovsang og Åndens ledelse.
Lørdag d. 4/12.
kl. 8.00 Morgenmad
kl. 9:00-9:30 Samling med 30 min. tungetale.
kl. 10.00 Morgenmøde: Anne Manning-Pedersen taler om
”Hvad tænker Gud om Israel – del 2”
kl. 12.00 Frokost
kl. 13.30 Afslutningsmøde m. lovsang, bøn og Åndens inspiration.
Men med kaffe og hyggeligt samvær
Hvad er et bøn – og delvis fastestævne?
Som udgangspunkt forsøger vi på Lykkeskær Bedehus at samle landets forbedere til bøn – og delvis faste ca. en gang om måneden (bortset fra sommerferien, hvor vi kun har vores sommerstævne). Disse bøn – og delvis fastestævner er noget af det bedste, som Lykkeskær Bedehus har at tilbyde. For her er det bønnen og Åndens ledelse, som virkelig får plads til at fylde det ene møde efter det andet. Det sker nogle gange, at vi inviterer tjenester til at medvirke, både med undervisning og med lovsang, men i modsætning til vores andre stævner, går vi målrettet efter, at hverken talerne eller enkelte tjenester må fylde så meget, at de fylder det meste. For hvis en person eller nogle få mennesker fylder det meste, så bliver der ikke plads til alle de andre.
Når man ser ud over kirkelandskabet i Danmark, kan man finde utallige kirker og fællesskaber, hvor lovsangen og forkyndelsen er god og salvet. Dette glæder vi os over! Men der er fortsat brug for bedehuse som vores, hvor der ikke er en masse forskellige aktiviteter, der skal holdes i gang, så vi i stedet kan give langt mere plads til bønnen. Som ledelse har vi forpligtet os på, at bønnen skal fastholdes som det primære på Lykkeskær Bedehus. Vi vil give Ånden tid og plads til at forme vores samlinger, således at hele legemet / de forskellige nådegaver har mulighed for at komme i funktion. For vi tror, at det er det, som hele tiden har været Guds formål med legemet, når vi kommer sammen. Gud vil bruge os alle sammen! Det er sammen med alle de hellige, at vi kommer til at erfare højden og dybden og længden og bredden af Guds kærlighed (jf. Ef 3,18-19). Billedlig talt har vi hver især en puslespilsbrik i hånden, og det er først, når alle lægger deres brikker, at vi får det fulde billede af Gud.
Hør fx. hvad Paulus forestillede sig, når legemet kom sammen til gudstjeneste i 1 Kor 14,26: “Hvad da, brødre? Når I kommer sammen, har den ene en salme, en anden en belæring, én har en åbenbaring, én har tungetale, en anden har tolkningen. Alting skal være til opbyggelse.” Med andre ord: Når vi kommer sammen, har alle noget at bidrage med …
Simpel mad og særlig pris
Ved vores almindelige stævner tilbyder Lykkeskær Bedehus god mad til hvert eneste måltid. Og det koster megen forberedelsestid i køkkenet og der skal selvfølgelig også betales noget mere for den gode mad. Ved vores bøn – og delvis fastestævner er maden begrænset til suppe ved aftensmåltiderne og brød uden pålæg samt frugt ved både morgenmad og frokostmåltiderne. Dette giver både en del mindre arbejde i køkkenet, og nogle mindre priser for maden. Bøn – og delvis fastestævnerne sluttede tidligere om søndagen, men vi har ændret programmet til at slutte lørdag eftermiddag, så deltagerne kan komme hjem til deres hjemmenigheder og deltage i gudstjenesterne. Hvis nogen alligevel har brug for at overnatte fra lørdag til søndag, vil der altid være mulighed for dette. (Pris pr. ekstra overnatning – 125 kr.).
Samlet pris for bøn – og delvis fastestævne i 2 døgn: 380 kr.
Pris pr. måltid: 30 kr.