I kan finde vores videoer via vores youtube kanal HER, og du kan trykke “ABONNER” på vores youtube kanal, samt trykke på klokken, hvis du vil have direkte besked, så snart vi har udsendt en ny video. Du vil også kunne finde de fleste af videoerne på følgende side af denne hjemmeside: HER.

Efter længere tids overvejelse har vi valgt, at vi ikke vil udsende live web TV fra vores stævner længere, fordi vi har indset, at de flest af vores “seere” først ser videoen via youtube på et senere tidspunkt. Når man sender live, opstår der gang efter gang situationer med fejl og ventetider eller lydproblemer, og det er også meget typisk, at livevideoerne kører i flere minutter, før selve talen starter. Hvis man derimod venter med at udsende videoen, indtil man har haft tid til at redigere den, kan man sikre, at der ikke er den slags fejl, som kendetegner live optagelser, og derved vil vores videoer være tilpasset et langt bredere publikum, som trykker sig ind på vores videoer, fordi de gerne vil se noget rigtig god undervisning. 

Rent praktisk betyder dette, at der typisk vil gå nogle timer fra selve mødet, hvor talen blev holdt, indtil vi udsender videoen med talen via youtube. Hvis man fortsat ønsker at se talen live, er man meget velkommen til at deltage i vores stævner 🙂 

Der findes selvfølgelig en lang række fantastiske undervisningsvideoer fra tiden før vores navneskifte, og du kan fortsat se en masse af dem via vores gamle youtube side for Pottemagerens Hus. HER.