Fremtiden tilhører de unge mennesker. Det bliver dem, der kommer til at forme den fremtid, som både kirken og landet kommer til at få. Men det vil ikke ende godt, hvis ikke de lærer at forme fremtiden sammen med Gud, som man gør gennem bøn. 

Lykkeskær Bedehus har i flere år haft en drøm om at se flere unge på stedet, og derfor har vi i år valgt at gøre noget særligt ved vores sommerstævne. Vi har klargjort en særlig inspirationsdag om BØN for unge, placeret midt i vores sommerstævne, hvor vi har inviteret Mirjam Lauridsen fra den kristne ungdomsbevægelse Engage. Hun har netop udgivet bogen “Hvorfor Bede?” og hun brænder for at unge skal gribe bønnens flamme. Hun siger: “Bøn er selve åndedrættet i mit forhold til Gud. Uden det ville jeg dø.” Hun har allerede kontakt med mange unge, som følger hende i forskellige sammenhænge. Derudover vil Peter Tinggaard tale om “At se som Gud ser”, som er en tale, han allerede har holdt for mange unge, der virkelig har grebet og rørt mange. Og sidst, men absolut ikke mindst, vil lovsangen blive ledt af Michael og Solskin Christophersen, samt Hanne Andreasen, ved flere af møderne. 

Denne lørdag (d. 12 august) vil alle unge under 35 år kunne få hele dagen – med fuld kost – til 50 kr. (hvilket er langt under halv pris). Så snak med dine venner, meld jer til og fyld en bil for at få en dag med Gud og vennerne, som både kan og vil få stor betydning for dit liv. Tilmeld jer via telefon 81 40 96 63 eller via mail info@watchman.dk.

Her er programmet for dagen: 

Kl. 08-08:45  Morgenmad. 

Kl. 09-09:45  Bøn med tungetale og tid til at dele.

Kl. 10:00       Formiddagsmøde med Peter Tinggaard: “At se som Gud ser.”   
                 
Kl. 12:00       Frokost.

Kl. 13:00       Få svar på dine spørgsmål om bøn – ved et panel med Peter Tinggaard, Mirjam Lauridsen med flere 

Kl. 15:00       Eftermiddagskaffe.

Kl. 15:30       Eftermiddagsmøde med Mirjam Lauridsen

Kl. 18:00       Aftensmad. 

Kl. 19:30       Aftensmøde med Mirjam Lauridsen

Kl. 21:30       Aftenskaffe