Retræteweekend – Frihed fra skam

Stævnet er nu fuldt booket, men man kan evt. komme på en venteliste, i tilfælde af, at nogen melder fra.

Vi holdt den første retræte, der har været, på Lykkeskær Bedehus i foråret 2023. Temaet var “Frihed fra skam”, og vi fik en fantastisk weekend, som satte dybe spor på alle; både på lederne og på deltagerne. Retræten blev fuldt booket, og vi valgte allerede inden retræten var slut, at vi ville gentage succesen med en lignende retræteweekend i efteråret. Det bliver weekenden d. 3-5 november. Den vil endnu en gang blive ledt af Peter Tinggaard og Lis Christensen, med hjælp Flemming Sørensen og Birthe Christiansen

Lykkeskær Bedehus er et oplagt sted at holde sådanne retræter. Der er både ro og stilhed, samt gode faciliteter – plus et sted, der er indviet til Gud. Og siden jeg (Peter) selv blev helbredt for skam på en stille retræte på Ådalen Retræte, har jeg en naturlig brand for, at andre skal opleve noget lignende. 

Der vil kun være plads til 8 deltagere på stævnet af en række forskellige grunde.
For det første vil vi gerne give alle et eneværelse, så de kan få et sted til at være alene sammen med Gud. 
For det andet vil vi tilbyde alle deltagerne en personlig betjenings bønnestund med to forbedere, hvor man ved Helligåndens hjælp, både kan afdække nogle af rødderne til skammen/mindreværdet, samt invitere Jesus og hans lys ind i sårene, så han kan sætte den fangne fri. 
For det tredje vil vi også begrænse antallet af deltagere, så der bliver færre mennesker at forholde sig til. 

Retræten vil blive sammensat af forskellige elementer: 

  • Grundlæggende undervisning om skam/ mindreværd / selvhad – inkl. vidnesbyrd om, hvordan Gud sætter i frihed. 
  • Et stærkt fokus på Guds faderhjerte, som vil være et gennemgående tema på hele retræten. Mange forskellige elementer af weekenden vil være sat sammen, så de hjælper deltagerne til at tage imod Guds kærlighed og barmhjertighed på et dybere plan. Bl.a. ved sange om Faderens kærlighed, som Peter vil synge over deltagerne (få en smagsprøve HER)
  • Hver deltager vil blive tilbudt en personlig betjeningstid med to forbedere. 
  • En fælles bibelmeditation, hvor vi sammen forestille os, hvordan det foregik, da Jesus mødte en skamfyldt synder med ubetinget kærlighed. 
  • Ellers vil der være lovsangsstunder, tider med stilhed, fælles bøn, mv. 

Prisen for hele retræten bliver 1000 kr. (inkl. fuld forplejning og overnatning). 

Der vil være kaffe og indkvartering fra kl. 15 om fredagen, men selve retræten starter kl. 16 med en fælles intro og velkomst. Og retræten afsluttes igen kl. 15 om søndagen. Selve programmet vil blive klargjort inden længe og vil blive lagt op på denne side, når det er klar til det. 

Tilmelding til retræter foregår via kontakt til Merci. 
Mail: info @ watchman.dk
Telefon:  81 40 96 63

Hvis du ønsker flere info om retræten, kan du kontakte Peter Tinggaard med spørgsmål: 
jptinggaard @ gmail.com